Vi er specialister i fleksible og individuelle løsninger

Green Fair Logistics konkurrerer ikke på “billigst muligt”, men “bedst muligt” indenfor messetransport

Masser af messer er på programmet hos speditørvirksomheden, Green Fair Logistics. Siden speditøruddannede Morten Witt og Thomas Reinhard, startede virksomheden i 2011 er det gået stærkt, især når det gælder opgaver indenfor messer, hvor de har specialiseret sig i at kunne levere alt i én pakke.

“Vi er lidt ligesom Kinderægget; vi tager os både af transport, opbygning og nedtagning af stand, planlægning, organisering, opbevaring og renovering af messemateriale. Vi sørger også for koordinering og fragt af materialet videre til andre messer, hvis det ønskes” fortæller Morten Witt, der sammen med Thomas Reinhard trækker på mere end 19 års erfaring indenfor spedition.

Green Fair Logistics henvender sig til alle brancher, men har især fået opbygget en kundebase indenfor brugskunst og design – en branche, der holder mange messer om året og hvor godset ofte skal videre til en ny messe.

“Vi har fx netop kørt 10 fyldte lastbiler for 30 udstillere til en messe i Stockholm. Når messen er færdig skal nogle af udstillerne direkte videre til messe i Bellacenteret, nogle skal til Oslo og andre til Frankfurt. Vi sørger for det hele, ligesom vi også står for logistikken ind og ud af messecentrene” siger Thomas Reinhard.

Green Fair Logistics er ikke sat i verden for at konkurrere på at kunne levere det billigst mulige produkt. Derimod har virksomheden valgt at specialisere sig i fleksible og individuelle løsninger, foruden one-stop-transport.

“Normalt kan gods have mange omlastninger før destinationen, hvorved mange ting kan gå galt – godspaller kan fx blive beskadiget eller glemt undervejs. Vi kører altid den direkte og hurtigste vej, og vi tager ansvaret hele vejen” lyder det fra Morten Witt, og Thomas Reinhard tilføjer:

For os giver det ikke mening at konkurrere på billigst muligt at fragte en container hjem fra Indien, det lader vi andre om. Vi tilbyder et skræddersyet luksusprodukt indenfor messetransport til vores kunder, som gør at de sparer en masse tid og bekymring og ikke behøver at tænke selv, fordi vi klarer det hele.

“GREEN FAIR LOGISTICS er specialister inden for messetransport. Vi har på kort tid opnået stor anerkendelse for den måde vi udfører vores arbejde på. Vi er et team af dedikerede medarbejdere, som arbejder dag og nat for at opnå lige netop det resultat du ønsker. Vi er fysisk til stede på messen således, at vi hele tiden kan bruges som sparringspartner og problemknuser”